Software gratis downloaden
 
     
 

    Adresboek software gratis te downloaden

       
       
       
       
  WTD Contacten is een adres boek software gratis te downloaden, een applicatie voor het organiseren van uw contacten gratis te downloaden Organiseer gegevens zoals naam, achternaam, telefoons, adressen etc met gemak. Gedistribueerd als freeware maakt het de perfecte manier om uw contacten te houden.   PhoneDeck is een adres boek software gratis te downloaden, Flexibel, lichtgewicht en snel adresboek software gratis download. Inclusief telefoon dialer.
       
  Gratis Address Book is een adres boek contact management software, waarmee u kunt let op de adressen, telefoonnummers, mobiel, fax, bedrijfsnaam, land, stad, website adres en e-mailadressen van uw contacten en partners gratis te downloaden.U kunt eenvoudig afdrukken lijst met contactpersonen en de details van de geselecteerde contact. Gratis Address Book is geheel gratis!   ContactKeeper is een gratis personal information manager met een ge├»ntegreerde verjaardagsherinnering, die u op de hoogte komende verjaardagen ree downloaden houdt. ContactKeeper is bewust zeer flexibel en eenvoudig, er zijn slechts een paar velden, in de loop waarvan een onbeperkt aantal nummers en e-mailadressen kunnen worden opgeslagen voor elke persoon, extra informatie kan in het veld notitie worden gezet. 
       
  Open Contacts is een geavanceerde adresboek software voor het beheer van contactgegevens van individuen en organisaties met relaties gratis te downloaden. Gedistribueerd als freeware, is het programma dat is ontworpen voor mensen die meer dan normale adresboek programma's nodig hebben om dynamische interacties met contacten te verbeteren.Bovendien, met SyncML voor Open Contacts, kunt u contact info met smart phone, PDA en Web adresboeken etc. synchroniseren   RGS-CardMaster is een adresboek software gratis download. Waarschijnlijk de makkelijkste PIM in de wereld!contactgegevens / adres / telefoonboek / Agenda programmatje en bijhouden van al uw contacten, adressen, telefoonnummers, fax, internet, e-mail, info ...! Voeg een foto aan elke kaart indien gewenst, en ook toevoegen aan uw contacten hun websites, e-mails, telefoonnummers, persoonlijke info etc. Het is een zeer complete adresboek met vele krachtige functies en toch zeer makkelijk te gebruiken! Adres layout kan worden aangepast aan uw land aan te passen!
       
 

Software gratis downloaden