Software gratis downloaden
 
     
 

  Antenne design software gratis te downloaden

       
       
       
       
  ANTENNE modellering en ontwerp van software gratis te downloaden. Het belangrijkste doel vanAN-SOFis het maken van simulatie gemakkelijk en toegankelijk voor een breed publiek, zodat de software is ontworpen voor iedereen die ge├»nteresseerd is in Electromagnetics en Electronics. AN-SOF is bedoeld voor het oplossen van problemen in de volgende gebieden: Antenne analyse en ontwerp, met inbegrip van microstrip en patch antennes. Uitgestraalde emissies van printplaten (PCB's). Gevoeligheid analyse van PCB's. Elektromagnetische compatibiliteit (EMC toepassingen. Multiconductor transmissielijnen. Passive circuits en algemene non-uitstralende netwerken. AN-SOF wordt vaak gebruikt door studenten, leraren, technici, ingenieurs, amateur radio hammen, en iedereen die betrokken is bij het onderzoek en het ontwerp van metalen antennes en passieve schakelingen, vanaf het lage frequentiebereik microgolven,    NEC gebaseerde antenne modelleur en optimizer.4nec2 is volledig vrij Nec2, Nec4 en Windows gebaseerd hulpmiddel voor het maken, bekijken, optimaliseren en controleren van 2D- en 3D-stijl antennegeometrie structuren en het genereren, weergeven en / of vergelijk nabij / ver-field stralingspatronen voor zowel de begin- en ervaren antenne modelleur .
       
  Antenne Magus is meer dan alleen een database van antennes - het is ook een software voor antenne-ontwerp ingenieurs, vol met handige tools die gebruikt kunnen worden om de dagelijkse antenne taken vrij te vereenvoudigen. Meer informatie over de hulpprogramma's in Antenna Magus door te klikken op een van de onderstaande miniaturen. Elke antenne kunnen worden ontworpen voor verschillende doeleinden - zoals werkfrequenties, versterking, ingangsimpedantie en substraat. De synthese algoritmes passen doelstellingen fysische parametersets binnen enkele seconden, waardoor de technicus onmiddellijke feedback over de verwachte afmetingen van de antenne.   Antenna Modeling Software en andere Utility antenne ontwerp software door Dan Maguire, AC6LA gratis te downloaden. 
       
  Antenne modeling software gebruikt om het domein van wetenschappers en ingenieurs met een zeer dure antenne ranges die acres en een uitgestrekt terrein bezaaid met dure apparatuur.Met de verspreiding van personal computers en betaalbare (zelfs gratis) software, heeft antenne modelleren een populaire amateur bezigheid geworden. Met modelleren u de patroon, voedingspunt impedantie en zelfs de SWR van het antennesysteem te bepalen voor het snijden van een stuk draad of een buis aluminium.   Antenne Software 10 m DELTA LOOP antenne calculator AC6LA Antenna Modeling software en andere hulpprogramma's Antenne Ontwerp Freeware - 1D en 2D-arrays van MEI Software Antenne Voeding System Software van de Modellering van Dan Maguire, AC6LA - inclusief Smith chart handleiding antenne Shareware A Bunch - Zie Goldmine Software 1-5 - niet te missen !! Antenna Software A Ton - From The Spread Spectrum Scene - Niet te missen !!Antena Solver -door Dr. David Fluckiger, KJ5AT Antenna Software Antenna Software - Loaded - Via OK1RR
       

 

 

Software gratis downloaden