Software gratis downloaden
 
     
 

  Blog-software gratis te downloaden

       
       
       
       
  WordPress is web software die u kunt gebruiken om een mooie website of blog te maken. We willen zeggen dat WordPress is gratis en van onschatbare waarde op hetzelfde moment. De kern software is gebouwd door honderden vrijwilligers, en als je klaar bent voor meer zijn er duizenden plugins en thema's beschikbaar om uw site te zetten in bijna alles wat je maar kunt bedenken.   Blogger is een blog-publishing dienst die multi-user blogs maakt met tijdsaanduiding inzendingen.Blogger laat zijn gebruikers uit verschillende sjablonen te kiezen en pas vervolgens hen.Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om hun eigen templates maken met behulp van CSS.
       
  Tumblr is zo makkelijk te gebruiken dat het moeilijk uit te leggen. We hebben het echt, echt eenvoudig voor mensen om een blog te maken en zetten wat ze willen op. Verhalen, foto's, GIF's, tv-programma's, links, grapt, domme grappen, slimme grappen, Spotify tracks, mp3's, video's, mode, kunst, diep spul. Tumblr is 221 miljoen verschillende blogs, gevuld met letterlijk wat dan ook.   Medium is een blog die gebruikers in staat stelt om te delen en ervaringen kennis, ideeën en verhalen. Het is een persoonlijk blogging site die gebruikers toestaat om hun geschriften van meer dan 140 tekens Plaatsen met ingesloten afbeeldingen.Gebruikers variërend van journalisten om amateur-koks te creëren, post, laat opmerkingen en aanbevelingen toevoegen medium.com. De site helpt ook gebruikers vinden hun doelgroep met minder inspanning.
       
  Svbtle Een blogging platform is ontworpen om u te helpen na te denken. Het dashboard is een stroom van niet-gepubliceerde ideeën of ontwerp werken-in-progress, aan de linkerkant, en een lijst van gepubliceerde artikelen over de rechterkant. Het is ontworpen om u te helpen onderpastoor gedachten en verhalen, werken op hen langzaam en te publiceren als je klaar bent.   Quora is een vraag-en-antwoord website waar vragen worden gemaakt, beantwoord, bewerkt en georganiseerd door de gemeenschap van gebruikers.
       
  Postach.io De Evernote Powered blogging platform De eenvoudigste manier om te bloggen. Sluit gewoon een notebook en tag notes "gepubliceerd".Maak een gratis website in 30 seconden een nieuwe blogging platform dat je Evernote notebook verandert in een content management systeem.    Google+
       
 

Software gratis downloaden