Software gratis downloaden
 
     
 

  Cloud software gratis te downloaden

       
       
       
       
  OpenStack software controleert grote pools van computer-, opslag- en netwerkapparatuur middelen in een datacenter, dat wordt beheerd door middel van een dashboard of via de OpenStack API. OpenStack werkt met populaire enterprise en open source-technologieën waardoor het ideaal is voor heterogene infrastructuur. Open source software voor het maken van private en publieke clouds.   Apache CloudStack is open source software is ontworpen om te implementeren en beheren van grote netwerken van virtuele machines, zoals een hoge beschikbaarheid, schaalbare Infrastructure as a Service (IaaS) cloud computing-platform. CloudStack wordt gebruikt door een aantal service providers om public cloud diensten aan te bieden, en door vele bedrijven om te zorgen voor een on-premises (private) cloud aanbieden, of als onderdeel van een hybride cloud-oplossing.
       
  Tonido uw eigen persoonlijke cloud Tonido Server kunt u toegang tot al uw bestanden op uw computer via een webbrowser, smartphone, tablet of zelfs DLNA-apparaten. Geen installatie nodig.   Laat uw bedrijf groeien met Apptivo CRM, facturatie, Projecten, roosters en nog veel meer. Eenvoudige, betaalbare en geïntegreerd.
       
  Cloud Suite is een verzameling van web apps, bedoeld om te worden uitgevoerd op een eigen server. Dit is een uitstekende vervanger voor de grote cloud, voor degenen die bezorgd zijn over privacy zijn. Omdat het niet wordt gerund door een bedrijf, heb je volledige controle over uw gegevens.   Fotoraster Foto's omzetten in A COOL 4x4 fotoraster!Maak een koele 4x4 interactieve fotoraster ons makkelijk te fotoraster app te gebruiken. Upload geen foto's of kiezen voor een foto's van uw Facebook-albums tot een prachtig fotoraster in slechts 4 eenvoudige stappen te creëren.
       

 

 

Software gratis downloaden