Software gratis downloaden
 
     
 

  Digital signage software gratis te downloaden

       
       
       
       
  Digital Signage wordt meestal gebruikt om te informeren of adverteren. Er zijn grote voordelen voor digitale borden ten opzichte van traditionele statische borden, inclusief de mogelijkheid om inhoud bij te werken op afstand via het web, de schermen aan te passen aan uw kijkers en zelfs interactie met uw lokale publiek. Je weet dat die tv-schermen zie je geïnstalleerd in meer en meer openbare ruimtes zoals winkels, restaurants, boven benzinepompen, eten menu boards en tal van andere plaatsen. Nou, dat heet Digital Signage.   Rise Vision Gratis Digital Signage Software Rise Vision gratis open source digital signage software platform heeft alle functies die je nodig hebt om te bouwen en volledig beheren van een hoge kwaliteit scherm netwerk van elk type of grootte En het beste deel?Het is gratis!

 

       
  Launcher Dock Een gratis Windows-tool om de manier waarop u te lanceren beheren en dock uw programma's op een enkele of meerdere schermen gratis te downloaden. “De werken groot voor video walls. “Personaliseer de manier waarop uw computer begint. Open al uw favoriete programma automatisch wanneer u zich aanmeldt.   FrontFace Lockdown Tool Bescherm en Lockdownshop elke Windows-pc die wordt gebruikt als Public Kiosk Terminal of voor Digital Signage Applications!
       
  doPublicity Digital Signage Manager is een gratis Digital Signage software die werkt op elke Windows-pc is aangesloten op een TV of monitor.De software toont afbeeldingen, video, Websites, Aangepaste berichten en RSS-feeds.   Signagelive Digital Signage software as a service Wij leveren de software, servers en ondersteuning; u het bericht cloud-gebaseerde software Meld u aan bij Signagelive van uw web-browser te uploaden, te plannen en implementeren van uw digitale media. U vindt er alle tools die u nodig heeft om toezicht te houden en te rapporteren over uw digital signage spelers op één plek te vinden, geen installatie van software vereist.
       
  Xibo Digital Signage voor iedereen! Krachtige Open Source Digital Signage content management systeem en Windows / Ubuntu scherm van de speler software gratis download.Download en draaien op uw eigen webserver gratis. Need CMS hosting? Probeer Xibo in de Cloud.   DisplayOp Free Edition boxshot De gratis Digital Signage software voor scholen, verenigingen, openbare diensten en bedrijven. De Free Edition is een single user versie van DisplayOp zonder tijdsdruk. Het controleert een aangesloten weergeefinrichting. Het is natuurlijk mogelijk om DisplayOp Free Edition installeren op meerdere computers. Deze editie staat het gebruik van een speler met één display. 
       
  Digital Recall Digital Signage is een elektronisch display (zoals een LCD of LED monitor) die wordt gebruikt om inhoud, zoals tekst, afbeeldingen, video's etc ree downloaden weer te geven. Klik op de afbeelding om een korte video HOE IS digital signage ANDERS "traditionele" SIGNAGE kijken?Digital signage wordt normaal bestuurd vanaf een externe locatie, en is in staat om voortdurend veranderende wat wordt weergegeven. Traditionele bewegwijzering (meestal gedrukte media) vereist dat iemand om fysiek te gaan en zetten of neer te halen de bewegwijzering, en het is statisch.    
 

Software gratis downloaden