Software gratis downloaden
 
     
 

    Foto-editor software gratis te downloaden volledig beeld retoucheren programma

       
       
       
       
  Photoscape   is een leuke en eenvoudige foto-editor software gratis te downloaden waarmee u corrigeren en verbeteren foto's.   Windows Movie Maker XP is een foto en video-editor, maak foto presentaties, gratis te downloaden software.
       
  PhotoFiltre   is een foto-editor software gratis te downloaden volledig beeld retoucheren programma. Hiermee kunt u eenvoudige of geavanceerde aanpassingen doen om een beeld en het toepassen van een breed scala van filters op   Paint.NET   is gratis image en foto-editing software voor computers waarop Windows is een gratis, eenvoudig te gebruiken foto-editor met ondersteuning voor lagen, voor een snelle foto-optimalisatie.
       
  GIMP is een gratis image photo editor, bron foto-editor, foto-editor BMP, gratis te downloaden software.   Pinnacle VideoSpin   is een foto-editor software gratis te downloaden, meng video's, foto's en muziek, video en foto-editor.
       
  Foto! Editor is een foto-editor software gratis te downloaden en biedt een complete set van tools voor beeldbewerking, kunt u rode ogen direct te verwijderen, verbeteren van de kleur van het beeld, maak grappig karikaturen, voeg verbluffende lichteffecten, strek, resample en bijsnijden. Het bevat alles wat een digitale camera eigenaar moet misschien corrigeren of verbeteren van hun foto's. Bewerken en optimaliseren van foto's.    
       

 

 

Software gratis downloaden