Software gratis downloaden
 
     
 

   Foto-editor software gratis te downloaden

       
       
       
       
  Photoscape   is een leuke en gemakkelijke foto-editor software gratis te downloaden die u in staat stelt om te repareren en verbeteren foto's.   Windows Movie Maker XP is een foto-en video-editor, maak foto presentaties, gratis te downloaden software.
       
  PhotoFiltre   is een foto-editor software gratis te downloaden compleet beeld retoucheren programma. Het stelt u in staat om eenvoudige of geavanceerde aanpassingen doen om een beeld en toepassen van een breed scala van filters op het   Paint.NET   is gratis image-en foto-editing software voor computers die Windows draaien is een gratis, eenvoudig te gebruiken foto-editor met ondersteuning voor lagen, voor een snelle foto-optimalisatie.
       
  GIMP is een gratis image photo-editor, bron image-editor, foto-editor BMP, gratis te downloaden software.   Pinnacle VideoSpin   is een foto-editor software gratis te downloaden, mix video's, foto's en muziek, video-en foto-editor.
       
  Foto! Editor is een foto-editor software te downloaden gratis aanbieden van een complete set van tools voor beeldbewerking, kunt u rode ogen direct te verwijderen, verbeteren van de kleur van het beeld, maakt grappige karikaturen, voeg verbluffende lichteffecten, rechtzetten, resample en bijsnijden. Het bevat alles wat een digitale camera eigenaar zou moeten corrigeren of verbeteren van hun foto's. Bewerken en optimaliseren van foto's.    
       

 

 

Software gratis downloaden