Software gratis downloaden
 
     
 

  Gegevens visualisatiesoftware

       
       
       
       
  Style Scope Free Edition is een gratis dashboarding tool gebaseerd op de geavanceerde commerciële dashboard en visualisatie software ontwikkeld door InetSoft, een innovator op het gebied van business intelligence-software sinds 1996.   Dash is realtime dashboards voor uw website, uw bedrijf en uw leven. Je eerste dashboard is altijd gratis.
       
  Style Scope Free Edition is een kleine footprint server die web-based interactieve Flash-dashboards en visualisaties die kunnen worden gedeeld binnen een organisatie levert. De Java-gebaseerde applicatie kan worden geïnstalleerd op elke Windows, Unix of Mac desktop en kan worden aangesloten op de gegevens in standaard relationele databases evenals spreadsheets. Het soort dashboards dat bereik kan worden gemaakt op basis van monitoring en executive dashboards tot geavanceerde interactieve visuele analyse en business management dashboards.   Dashzen transformeert de gegevens die u al te verzamelen in een stroom van bruikbare en betekenisvolle inzichten. Dashzen brengt al uw gegevens op één plaats en interpreteert die gegevens in zinvolle informatie. Het brengen van uw gegevens bij elkaar op nieuwe manieren kunnen leiden tot nieuwe inzichten, nieuwe ideeën en betere beslissingen te nemen.
       
  Visualiseer uw gegevens met de rechtermuisknop op je PC met Lumira Desktop. Bouw snel verbluffende visualisaties met slechts een paar klikken. Visualiseren van grote hoeveelheden data, zonder te offeren prestaties, beveiliging, of schaal.Maximaliseren van data kennis en rijden onmiddellijke resultaten in uw onderneming.

 

  Tableau Public is een gratis tool die gegevens tot leven brengt. Leer hoe u uw gegevens te visualiseren.Binnen enkele minuten kunnen onze gratis data visualisatie tool helpt u een interactief te weten te maken en insluiten in uw website of delen. Iedereen kan een eigen infographic te maken, het is zo makkelijk en het is gratis. 
 

Software gratis downloaden