Software gratis downloaden
 
     
 

    Het leren van talen software gratis te downloaden

       
       
       
       
  ABAEnglish Ontdek hoe leuk het is om Engels te leren met exclusieve films.From ABA is de eerste dag leer je vloeiend Engels spreken en Engels spreken als een native.   Byki Express is beschikbaar als gratis-taal learning software en een uitstekende methode waarmee om te beginnen met het leren van een vreemde taal. Het stelt de fundamenten en krijgt u vertrouwd met uw nieuwe taal snel. Door te upgraden naar Byki Deluxe, krijgt u toegang tot een hele reeks van extra en geavanceerde functies, waaronder MP3 audio, geavanceerde uitspraak praktijk en boeiende taal leren spellen.
       
  EasyWords is een gratis software die je helpt om woorden te onthouden heel gemakkelijk, terwijl een nieuwe taal leren. Het programma vraagt u een aantal vragen, terwijl u uw tijd doorbrengt door uw pc, en leert je het juiste antwoord als uw antwoord is onjuist. Voordelen Er zijn verschillende niveaus van woordenboeken in EasyWords zoals de meest voorkomende 1000 woorden in het Spaans, Engels, Frans, Duits, Nederlands, Turks, Portugueseand Zweeds, werkwoordvervoegingen in verschillende tijden en TOEFL / IELTS / GMAT niveau spesific woorden.   Busuu is 's werelds grootste sociale netwerk voor het leren van talen. Sluit voor gratis met native speakers in de wereld op uw computer, tablet of mobiel.
       
  LearnWords - zeer effectief trainingsprogramma voor het leren van vreemde talen (woorden, zinnen) op het bureaublad (Windows 8, Vista, XP) en mobiele computers (iOS, Android, Windows Mobile, Palm OS, Symbian S60). In het kort: 12 oefeningen, 22 talen, transcripties, uitspraak, redacteur, virtueel toetsenbord, het verplaatsen van woorden, scheduling herhalingen. LearnWords is een gemak van studie en maakt diepe geheugen van alle buitenlandse woorden!   Leren met Duolingo is leuk en verslavend. Verdien punten voor de juiste antwoorden, race tegen de klok, en een level omhoog. Elke les bestaat uit een verscheidenheid van spreken, luisteren, vertaling, en multiple choice uitdagingen.
       

 

 

Software gratis downloaden