Software gratis downloaden
 
     
 

  Kerk accounting software gratis te downloaden

       
       
       
       
  ChurchWare vereenvoudiging van de manier waarop ze te volgen donaties en toezeggingen van hun supporters. Tienden zal een breed scala van rapporten voor de penningmeester en voor donoren, waaronder een rapport voor de inkomstenbelasting gratis te downloaden af te drukken.   Donarius Non-profit of management van de kerk hoeft niet een uitdaging, als je het bijhouden van uw leden, bijdragen, beloften en nog veel meer te houden met de easy-to-use Donarius non-profit en de kerk management software. Betaalbaar, we zelfs laten je het gratis uitproberen voor aankoop met onze downloadbare demo-programma. Zie waarom meer dan 2000 kerken en non-profit organisaties over de hele wereld Donarius gebruiken om te behandelen en te volgen alles van schenking van aandelen, om het lidmaatschap roosters, met alles waarmee je je organisatie soepel te laten verlopen.
       
  ChurchTrac voor WindowsChurch management software om bij te houden van uw leden, prospects, deelname, bijdragen, agenda en nog veel meer! Volledig gratis maximaal 100 namen.Downloaden en installeren op uw pc. De easy-to-use kerk software die niet zal breken de bank.ChurchTrac is een kerk-database voor het bijhouden van mensen, groepen en aanwezigheid, agenda en financiĆ«n.   ChurchInfo is een gratis kerk database programma om te helpen kerken volgen de leden, families, groepen, toezeggingen en betalingen. Onze feature set is vergelijkbaar met dure kerk management software pakketten. De gebruikers worden ondersteund door een open-source gemeenschap van mensen die hun tijd en energie vrijwilliger om deze technologie beschikbaar voor alle kerken te maken.
       
  OpenLP - Open Source Worship presentatie Ervaar de kracht van open source in uw kerk met aanbidding presentatie software die is ontworpen om te passen hoe u wilt uw service uit te voeren.Snel, flexibel en gemakkelijk te gebruiken, moet u uw dienst up and running in een paar minuten te hebben. Deze functies en nog veel meer tegen een prijs die niet kan worden verslaan.   ACTS is een gratis kerk management software / systeem, dat is gratis en open source, kan een kerk te downloaden en te gebruiken. Functies zijn onder meer informatie over het lidmaatschap, de check-in, kamer boeken, boekhouding, schenking, enz. Deze software ondersteunt multi-gebruikers toegang tot het netwerk, en een ingebouwde web-based applicatie modules die gemeenten in staat stelt om online diensten voor leden om persoonlijke gegevens te bekijken verstrekken , kamer boeken, enz.
       
      TimeGain is een facturering en account management software waarmee voor een onbeperkt aantal geplande transacties die vervolgens worden gefactureerd naarmate ze gratis te downloaden als gevolg.
       
 

Software gratis downloaden