Software gratis downloaden
 
     
 

  Kiosk software gratis te downloaden

       
       
       
       
  Porteus KioskPorteus Kiosk maakt het beveiligen van uw computer publiek makkelijker dan je denkt.U hoeft niet langer om een technische goeroe aan te passen, vergrendelen en te installeren uw eigen kiosk. Geen zorgen te maken over virussen, malware of gebruikers het installeren van ongewenste software. Gebruik Porteus Kiosk tot informatie, advertenties, afbeeldingen weergeven of streamen van video's op digital signage-implementaties. Het kan ook fungeren als het werkstation in bedrijven die browsers gebruiken als voornaamste gereedschap zoals customer support centers.   KIOSK Classic software is een optie voor projecten die kunnen niet eens worden met behulp kiosk hardware. PC kan worden geconfigureerd om te draaien in “kiosk mode”, waarin gebruikers geen toegang tot bepaalde systeemfuncties. Open Source Edition voor studie en privé-gebruik.
       
  Webconverger De No. 1 Opensource Web kiosk.Converge uw IT op het web   Kiosk software vergrendelt uw openbare computer of kiosk, die u helpen veilig uw website of applicatie te geven. Software is geschikt voor bibliotheken, luchthavens, hotels, internet en Cyber cafes.
       
  Instant Webkiosk / UB , alias Onbeperkte Browsing smaak, is een gratis besturingssysteem ontworpen voor web kiosken en multi-user web-werkstations (cafés, kantoren, scholen, hotels, ziekenhuizen, bibliotheken) op standaard (zelfs zonder harde schijf) PC hardware.    
       
  SiteKiosk Windows / Android SiteKiosk Windows en Android de juiste software-oplossing om de veiligheid en lockdown van Windows-pc's, internet kiosken en Android tablets ingezet in onbeheerd publieke locaties te waarborgen.   Mijn Film Kiosk is een videotheek Management System voor YouTube, MP4, FLV, AVI, dvd's en BluRays. Deze krachtige en toch makkelijk te gebruiken database-software is ontworpen om te slaan, te organiseren en beheren van uw YouTube-video's, lokale videobestanden en filmcollectie. Het systeem is geschikt voor het opslaan duizenden inzendingen inclusief cover image naam, beschrijving, genre,, aanhanger en zelfs door de gebruiker gedefinieerde categorieën.

 

 

 

Software gratis downloaden