Software gratis downloaden
 
     
 

  Klant management software

       
       
       
       
  Suiker is een complete CRM-oplossing die uw core verkoop, klantenservice en marketing processen automatiseert, met een focus op het individu   Reflect CRM -software stelt bedrijven in staat om customer relationship informatie, interactie, notities, taken en gebeurtenissen gemakkelijk bijhouden.Contact management helpt bedrijven beter te leren kennen hun klanten en het opbouwen van sterkere relaties met klanten.
       
  tinyManager is een licht, snel manager van de klant. zeer kleine Customer Relationship Management.   OpenCms van Alkacon Software is een professionele, makkelijk te gebruiken website content management systeem. OpenCms helpt content managers over de hele wereld te creëren en te onderhouden mooie websites snel en efficiënt.
       
  So-net is een nieuwe SRM-systeem ontwikkeld door Oekraïens bedrijf Information Systems. Deze zachte lost een breed scala van problemen reffering tot algemene activiteit arrangement van uw bedrijf en de samenwerking met klanten. Het bevat ook een aantal modules die nodig zijn voor kantoormedewerkers en kaderleden van het bedrijf. Het project is eenvoudig te gebruiken en het opzetten van, het kan ook worden toegevoegd met nieuwe modules, in het bijzonder ontwikkeld voor een probleem gezet door.   eMail Broadcast CRM is een e-mail customer relationship marketing software met ingebouwde HTML / tekst editor en de e-maillijst database manager, voor groepen uitzending van 1to1 berichten personaliseren.
       
  CRMadar 3.0 is ontworpen om u de kennis die je nodig hebt om de winst te ontwikkelen en te implementeren slimmer klantstrategieën evenals maximaliseren geven. Het is een krachtige software-oplossing voor Customer Relationship Management, Project Management, Workflow Management voor kleine en middelgrote bedrijven.De CRMadar toepassing vergemakkelijkt het contact management, campagne management en customer service.    
       
 

Software gratis downloaden