Software gratis downloaden
 
     
 

  Mind mapping software gratis te downloaden

       
       
       
       
  XMind is de populairste mind mapping tool.Miljoenen mensen gebruiken XMind om duidelijk te denken, het beheer van complexe informatie, lopen brainstormen en werk te krijgen georganiseerd. We willen dat alle gebruikers van het platform om dezelfde ervaring te hebben. Het kon niet gemakkelijker om te beginnen. Naast de Mind Map structuur, XMind biedt ook Org-chart, Boom-chart, Logic-chart, en etc. Deze kaarten zullen een belangrijke rol spelen in sommige omstandigheden spelen. Zo kan bijvoorbeeld Org-chart van het bedrijf / afdeling / teamstructuur duidelijk. Logica-grafiek is zeer nuttig bij het sorteren van de redenen.   Vrije geestgebruiken voor de volgende doeleinden: Het bijhouden van de projecten, met inbegrip van deeltaken, staat van subtaken en tijdregistratie Project werkplek, inclusief links naar benodigde bestanden, executables, bron van informatie en natuurlijk informatie Werkplaats voor internet onderzoek met behulp van Google en andere bronnen Het bijhouden van een verzameling van kleine of middelgrote notities met links op sommige gebied dat zich uitbreidt als nodig is. Zo'n verzameling van notities wordt ook wel kennisbasis. Essay schrijven en brainstormen, met behulp van kleuren om te tonen welke essays zijn geopend, voltooid is, nog niet begonnen etc, met behulp van de grootte van de knooppunten op maat van essays geven. Ik denk niet één kaart voor een essay heb, heb ik een kaart voor alle essays. Ik beweeg delen van een aantal essays aan andere wanneer het gepast lijkt.  
       
  Edraw mindmap-software kunt bouwen, opslaan, delen en afdrukken willekeurige mindmaps helemaal gratis. Smart tekening gids helpt om de mindmap vormen automatisch lay-out. Tekening kan niet eenvoudiger! Veel van hoge kwaliteit thema's, voorbeelden en templates. Ondersteunt grote grootte mindmap en inklapbare onderwerpen. Ondersteunt meerdere pagina's Mind Map document en hyperlinks. Thema's, effecten en snelle stijlen te helpen professioneel ogende mindmaps snel. Krijgen een hogere productiviteit in kaart brengen met functies zoals automatisch uitlijnen en voeg meerdere onderwerpen een keer.   MindMaple zal uw productiviteit en creativiteit te verhogen door visueel het organiseren van uw ideeën en gedachten op een mindmap. MindMaple® is perfect voor het project beheren, concept mapping, brainstormen en het plannen van taken. Ervaar het verschil met MindMaple. Voor gedetailleerde mind mapping, kun je relaties, grenzen, hyperlinks en bestanden toe te voegen aan de mindmap.
       
  Blumind is een lichtgewicht en krachtige mind mapping tool, en het is gratis voor iedereen. De basis mindmap van het bewerken, bekijken, printen en anderen Het heeft een eenvoudige en gemakkelijke gebruikersinterface, meerdere documenten te bewerken, het ondersteunen voor meerdere talen zoals Chinees, etc. Ondersteunt sommige grafiek lay-outs, zoals: organogram, boom diagram, logica diagram, etc. Ondersteunt meerdere formaten exporteren, met inbegrip van alle gangbare beeldformaten, en PDF, SVG, tekst, enz. Ondersteuning van de kleurenthema's, het programma gebouwd in een groot aantal thema's, en kan door de gebruiker worden aangepast of buiten thema's geïnstalleerd. Ondersteuning notities, pictogrammen, vooruitgang bars en andere widgets, die een rijke oog te maken en functie.   TheBrain Verkrijg de Ultimate Digital Memory Organiseren en alles wat net zoals u denkt. Met TheBrain je bent nooit meer dan een paar seconden verwijderd van een stuk van digitale informatie.Webpagina's, documenten, foto's, notities ... Van mensen en projecten om ideeën en takenlijsten, het is er allemaal in een handomdraai. Neem de controle door het visualiseren van alle geopende loops, taken en ideeën in je hersenen. Sync maakt uw ideeën en dos verkrijgbaar bij uw desktop, web browser, of wanneer mobiel apparaat.
       
 

Software gratis downloaden