Software gratis downloaden
 
     
 

  POS-software gratis te downloaden

       
       
       
       
  Copper Point of Sales Software Retail POS point of sale software systeem. Stroomlijn het retail-checkout-proces voor uw medewerkers en klanten.Copper point of sale software (POS) biedt bedrijven met een kassasysteem dat product informatie opslaat, waardoor het betalingsproces sneller en nauwkeuriger voor uw klanten en uw administratie.Gemakkelijk opnemen verkooptransacties Print certificaten van klanten te beheren prijsstelling van producten en kortingen Copper point of sale software is makkelijk te navigeren, en is compatibel met touch screen terminals en barcode scanners, die sparen tijd dat overgaat tot verkoop en het voorkomen van fouten aan de kassa.   uniCenta OPOS is een multi-lingual POS (Point-Of-Sale) applicatie ontworpen voor touchscreens. Het ondersteunt standaard hardware en is in staat van het runnen van tentoongesteld maten van zo weinig als 800x600 omhoog.
       
  Sysme Pos is een krachtige en gebruiksvriendelijke point of sale software om de verkoop en voorraad in detailhandel en horeca bedrijven, zoals bars, restaurants, pubs, cafes en nog veel meer te beheren. Ontworpen om te werken met touch screens en / of barcode lezers.   OfficePos gratis kan continu worden gebruikt en geen vervaldatum van het gebruik gratis te downloaden. Als uw bedrijf nodig heeft om het beheer en de groei te verbeteren, kunt u upgraden naar OfficePos Premium met een kostenbesparing van meer dan 95% in vergelijking met een traditionele oplossing. RETAIL, Voedsel Dranken, gastvrijheid Ondersteunt elke sector. Dankzij de krachtige configurator kunt u de interface en de functionaliteit aan te passen aan meerdere soorten comfortabele en effectieve bedrijfsvoering doen van het werk van de gebruiker. 
       
  Welkom bij POSper, de Open Source Point Of Sales Software voor kleine bedrijven. POSper is ontworpen voor gebruik met touch screens en biedt gebruiksgemak in combinatie met alle functies die u zou verwachten van een volledig Fleshed kassasysteem.   NORD POS Een mobiele web POS voor de kleine ondernemer EERSTE mobiele versie van NORD POS STELT een nieuwe interface, FULL cross-platform en ondersteuning van de vele toepassingen. CATALOGUS Account voor de goederen en diensten door de categorie├źn. Product verkoop beheer van de producten door de attributen. Door de stamboom Teken de grafieken en de voorbereiding van de rapporten. LABELS Genereer de etiketten met barcodes en QR-codes.
       
  POS cloud-technologie Scan producten, accepteren en betalingen proces af te ronden en kwitanties afdrukken gratis download. Het is zo simpel!Razendsnelle, ge├»ntegreerde credit card processing technologie Touch screen compatibele interface voor een snelle verwerking van het beheer van een enkele winkel of meerdere locaties van overal makkelijk te gebruiken hulpmiddelen om producten in te voeren voor uw winkel (s)   Open Source Point of Sale is een web based kassasysteem geschreven in de PHP taal. Het gebruikt MySQL als dataopslag back-end en een eenvoudige gebruikersinterface.
       

 

 

Software gratis downloaden