Software gratis downloaden
 
     
 

  Samenwerking software gratis te downloaden

       
       
       
       
  AceProject organiseren. Track. Samenwerken.Project tracking software om uw taken, timesheets, documenten en uitgaven beheren.   eXo Platform is een open-source social-collaboration software is ontworpen voor ondernemingen. Het is zeer complete, op basis van standaarden, uitbreidbaar en heeft een geweldig design.
       
  Sharetronix is een Secure Social Network voor uw bedrijf. Samenwerken met uw collega's, klanten en partners.   De Cynapse Gemeenschap presenteert een ecosysteem voor Cyn.in gebruikers, ontwikkelaars, evangelisten en open source liefhebbers om middelen te vinden, bij te dragen en doe mee te maken Cyn.ineen betrouwbare, flexibele en kwalitatief betere samenwerking software. In de ware geest van open source, nodigen wij cyn.in gebruikers, liefhebbers, ontwikkelaars uit de hele wereld om idee├źn te delen, feedback geven, evangeliseren Cyn.in om een groter publiek en deel te nemen in het maken van Cyn.in 's werelds beste open source collaboration software .
       
  Met Podio kun je organiseren en sluit alles waarmee je werkt. Beheer uw projecten, klanten, noem maar op. Het werk is opgebouwd - zodat iedereen weet wat ze moeten doen, terwijl altijd zicht van het grotere plaatje te houden. ER IS EEN BETERE MANIER OM worka frisse kijk op samen te werken en zich te organiseren.   Asana is opnieuw gedacht team communicatie van de grond af. Gesprekken en taken op een plek, dus alles is bruikbare en transparant. Wanneer minder van uw tijd wordt doorgebracht in e-mail vindt u meer tijd het werk gedaan te krijgen hebben.
       
       
       

 

 

Software gratis downloaden