Software gratis downloaden
 
     
 

  Scanner software gratis te downloaden

       
       
       
       
  VueScan® Scanner Software VueScan is een toepassing voor Windows, Mac OS X en Linux dat de software die bij de scanner is geleverd vervangt. Download vandaag nog VueScan te zien waarom 10 miljoen mensen hebben gebruikt om het meeste uit hun scanner te krijgen.   FreeOCR is een tool voor Windows-pc's die u toelaat om een document te scannen en te converteren naar bewerkbare tekst gratis te downloaden. Denk aan de dagen van het hebben van te typen tekst letterlijk als je moest een hand-out van school of werk dat niet elektronisch had gestuurd? Wat een pijn. Gelukkig zijn er een aantal programma's die nu bestaan, dat kan het werk eenvoudiger te maken. FreeOCR is een van hen.
       
  NAPS2 is een document scannen applicatie met een focus op eenvoud en gebruiksgemak. Scan uw documenten uit WIA en TWAIN-compatibele scanners, het organiseren van de pagina's als je wilt, en opslaan als PDF, TIFF, JPEG, PNG, en andere bestandsformaten. Vereist .NET Framework 4.0 of hoger.   Fotokopieerapparaat Heb je een scanner en een printer? Waarom niet de twee in een kopieerapparaat te combineren? U hoeft niet langer een echte foto copier nodig hebt als je Fotokopieerapparaat te hebben. Dit is hoe het gaat: plaats een document in uw scanner, start Fotokopieerapparaat en druk op de knop Kopie. Na enkele ogenblikken uw printer produceert een kopie van het document. Dat is het.Geen ingewikkelde instellingen te maken, het is zeer gebruiksvriendelijk.
       
  CloudScan is volledig vrij scanapplicatie. Het voorziet in een nieuwe, eenvoudige manier om uw documenten, foto's of foto's te scannen en op te slaan om PDF-bestanden mulitpage. Cloud succes kan worden gebruikt op een computer. De eenvoudige, vriendelijke interface levert resultaten binnen enkele seconden. Als u meer dan één pc (thuis of op kantoor netwerk), krijg je een revolutionaire aanpak om het scannen: installeer gewoon de SharedScanner component aan één computer, en u kunt scanner delen en gebruiken van bijna alle andere computer of apparaat zonder installatie. Gewoon een gewone webbrowser is vereist.   Gratis scannen naar PDF Elk type programma dat uw leven gemakkelijker te maken moeten worden getest ten koste van alles. Onze scan naar PDF-software helpt u om de beste resultaten van de scan te krijgen en op te slaan een aantal stappen langs de weg.
       
  CamScanner -Telefoonnummer PDF Creator Mobile Scanner Gebruik uw telefoon camera om ontvangstbewijzen, nota's, facturen, whiteboard discussies, visitekaartjes, certificaten, enz. Te scannen   PaperScan Scanner Software stelt gebruikers in staat om te profiteren gratis van de voordelen van een universele scannen met post-processing mogelijkheden tool. Limited batch TWAIN & WIA / import (10 pagina's). Opslaan als enkele pagina PDF / A, TIFF, JPEG, JPEG 2000, PNG, JBIG2, WebP. Bericht Beeldverwerking: kleuraanpassing, kleurruimte conversie, effecten, filters, bijsnijden en meer ... PDF Encryption support (Lezen en schrijven).

 

 

Software gratis downloaden