Software gratis downloaden
 
     
 

  School software gratis te downloaden

       
       
       
       
  Gratis software voor docenten Autodesk Education Kies een titel om software te downloaden voor individueel gebruik. Voor toegang tot software voor uw school, ga dan naar instellingen. Secundaire leraren inspireren. Bezighouden. Bereiden. De volgende generatie van ontwerpers, innovators, en de makers zijn uw studenten vandaag. Hen te helpen hun potentieel te realiseren met gratis * toegang tot de professionele ontwerpsoftware en creativiteit apps. Voeg Autodesk tools waarmee kerncurriculum met behulp van leermiddelen toegewezen aan normen te helpen brandstof een levenslange liefde voor het leren, het oplossen van problemen, samenwerking en creatief denken-essentiële vaardigheden voor de 21e eeuw carrière.   Fedena is een gratis en open source de school management software die meer functies dan een student informatie systeem. Gebruik fedena om efficiënt te beheren studenten, docenten, medewerkers, cursussen en al het systeem en proces met betrekking tot uw instelling.
       
  School Management Software Gratis software met een focus op het beheer van school administratie   MarvelSoft schoolleiding software is ontworpen voor het beheer van pre scholen, basisschool, middelbare school, hogere scholen voor voortgezet onderwijs, staat, CBSE, ICSE, IGCSE scholen.
       
  openSIS meertalige versie Solution for Trade Scholen en Hoger Onderwijs steunt de studentenuitwisselingen lifecycle management bij de opsporing, opnames, het studentenleven, afstuderen thru alumni management. Geïntegreerd met WordPress Portal software en SugarCRM.Andere integraties beschikbaar.   Starehe schoolleiding systeem combineert eenvoud en prestaties voor uitzonderlijke kwaliteit.
       
  Lantiv Scheduling Studio 7 Schedule activiteiten, lessen, cursussen en sessies met slepen en neerzetten. Maak je geen zorgen over conflicten en botsingen - het programma zal u vertellen wanneer alle middelen zijn gratis. Kleuren toewijzen aan middelen onderscheid te kunnen maken tussen hun geplande activiteiten. Snel gegevens importeren uit een bestaande database in een verscheidenheid van klantgerichte formaten.Ongedaan enige actie als dat nodig is.   Whiteboard Download Oude Versie Tekenen met rood, groen, blauw en zwart markers. Gebruik de gum te ruimen het whiteboard. Klik met de rechtermuisknop op het bord om een beginpunt in te stellen en vervolgens begint te typen. Markeringen op het whiteboard worden automatisch opgeslagen wanneer het programma wordt afgesloten. 
       
      De virtuele microscoop virtuele microscoop Screenshot De virtuele microscoop is een NASA-gefinancierde project dat gesimuleerde wetenschappelijke instrumenten voor studenten en onderzoekers biedt wereldwijd als onderdeel van Virtual Laboratory initiatief van NASA's.  
       

 

 

Software gratis downloaden