Software gratis downloaden
 
     
 

     Software USB-camera gratis downloaden

       
       
       
       
  ooVoo is een software voor USB-camera gratis meerdere video-chat client, videochatten met maximaal 12 vrienden. Stuur koele videoboodschappen. Opnemen en uploaden naar YouTube. Instant Messaging.   Camfrog Video Chat   is een software voor USB-camera, aansluiten of maak uw eigen gratis webcam chat rooms. Private Free Video & Audio gesprekken Bel en zie je vrienden particulier of iemand ontmoet nieuw in onze user directory. Videochat 1-op-1 en sluit chatrooms. Geen webcam is nodig om mensen te zien. Camfrog werkt achter alle firewalls, routers en draadloze netwerken. Het is gemakkelijk om nieuwe mensen te vinden om video-chatten met onze user directory.
       
  ManyCam   is een software voor USB-camera, voeg leuke speciale effecten aan je webcam. ManyCam Studio Pro verandert ManyCam in een Pro video switcher met overgangen en meer! Het nieuwe tabblad Audio kunt u de Pro audio uitzenden en voeg geweldige geluidseffecten. HD-video-ondersteuning en Broadcasting opnemen van video en audio op uw harde schijf. Frames per seconde verbetert. Picture in Picture is nu resizable samen met de mogelijkheid tot 4 bronnen toe te voegen. Geweldige nieuwe video-en audio-effecten!   MyWebcam Broadcaster is een software voor USB-camera, MyWebcam is een service waarmee u uw webcam overal bekijken in de wereld via zowel de Internet & op uw mobiele telefoon.
       
  MyCam is een software voor USB-camera, foto's maken, video opnemen van uw webcam en te beheren! Momentopname in JPEG / BMP-formaten. Video opnemen op MJPEG/MP3 AVI-formaat.   Tango Tango voor PC Bel je vrienden die Tango op hun telefoons, tablets of computers voor gratis!
       
  EyeBall Chat Voice-en videochat te leven met vrienden en familie, waaronder multi-party conferencing. Blijf in contact met vrienden en familie met behulp van rijke aanwezigheid en instant messaging Chatten met je AIM, Google Talk, MSN, en Yahoo! buddies, groep of persoonlijke videoconferencing.   Yawcam   is een software voor USB-camera, foto's gemaakt met je webcam op het net publiceren. Video streaming, Afbeelding snapshots, Ingebouwde webserver, bewegingsdetectie, Ftp-upload.
       
  WebCamImageSave is een software voor USB-camera, eenvoudige WebCam capture tool die u toelaat om een stilstaand beeld eenvoudig vastleggen van uw camera om de aantal seconden dat je kiest, en sla het op in image-bestand (. jpg,. png,. bmp) op uw disk.   SplitCam is een software voor USB-camera webcam software biedt koele webcam effecten voor het hebben van meer positieve emoties tijdens videogesprekken met je vrienden! Daarnaast SplitCam is de gemakkelijkste manier om uw webcam video stream splitsen.
       
       

 

 

Software gratis downloaden