Software gratis downloaden
 
     
 

     Software USB stick gratis downloaden

       
       
       
       
  PortableApps.com is een software voor USB-stick, kunt u al uw favoriete apps op een draagbaar apparaat of een cloud-station uitvoeren en gebruik ze op elke pc. Nu kunt u uw eigen browser te hebben met al je bookmarks en extensies, uw volledige office suite, uw foto-editor, je hele muziekcollectie, je favoriete games, je ontwikkeltools en meer.   Re-Enable is een software voor USB-stick, is ontworpen om de links te herstellen dan schade veroorzaakt door virussen, malware, Trojaanse paarden.
       
  Lupo PenSuite is een software voor USB-stick, de inzameling van draagbare software voor iedereen alles-in-een voor elke gratis moet volledig gratis en draagbare vertaald in 28 talen geen spyware, adware of virussen, gemakkelijk te gebruiken en te personaliseren meer dan 160 programma's en inbegrepen spelen duizenden programma's en games beschikbaar.    
       
  PeToUSB is een software voor opstartbare USB-    toepassing voor het formatteren en het maken van bootable, USB-sticks en USB HardDisks en eventueel kopiëren van de output van een succesvolle BartPE / WinPE te bouwen aan het apparaat. Er zijn mogelijkheden om een backup / herstel van de MBR op een apparaat.   EasyBCD is een software voor opstartbare USB dual boot pc in enkele seconden. Laars zowel van en naar USB-drives, ISO-images, virtuele schijven, en nog veel meer. Booten overal. Maak een bootable USB-sticks met reparatie utilities die je overal mee kunt nemen. Beschermen tegen ramp. Maken inzendingen op te starten in recovery hulpprogramma's of de veilige modus te bereiden op een regenachtige dag. Pijnloos bewerken. Toevoegen, hernoemen, verwijderen, configureren, en opnieuw ordenen inzendingen op gril. Oplossen van moeilijke problemen. Gebruik EasyBCD naar Windows oplossen, back-up en herstel van de bootloader, en meer. Krachtige scripting met NeoGrub Je hebt de macht om partities te verbergen, wijzigen actieve vlaggen, en het creëren van complexe boot scenario.
       
  uSbuntu Live-Creator is een software voor opstartbare USB creëert draagbaar, bootable en gevirtualiseerde USB stick met Linux.   EASEUS Disk Copy is een software voor opstartbare USB kopiëren en back-up van al uw harde schijf, kan het u helpen met de opstart problemen. Ingebouwde branden eigenschappen maken automatisch opstartbare cd / dvd maken om hele schijf eenvoudig kopiëren. Partitie kopiëren & Disk kopiëren: Kopieer een partitie / schijf naar een andere sector per sector met een bootable CD. Per sector kopie naar fysieke 01:01 kopieën (klonen) van harde schijven en partities te maken met 100% identiteit aan het origineel.
       

 

 

Software gratis downloaden