Software gratis downloaden
 
     
 

     Software computer reparatie gratis downloaden

       
       
       
       
  CCleaner is een software voor computer reparatie gratis voor het reinigen van uw Windows-pc. Het beschermt uw privacy online en maakt uw computer sneller en veiliger. Registry Cleaner verwijdert ongebruikte en oude registry entries.   Advanced SystemCare is een software voor computer reparatie gratis protect, reparatie, schoon, en optimaliseren van uw pc. Het Tunes van Windows door het vrijgeven van de ingebouwde kracht van uw systeem. Drastisch verbetert zowel het systeem en Internet prestaties tot 400. Met een klik, het scant en reparaties tien pc-problemen en beschermt uw computer tegen verborgen bedreigingen van de veiligheid.
       
  Boot CD Hiren's is een software voor computer reparatie, de verzameling van open-source data recovery, back-up en anti-malware programma's verzameld in een bootable cd. Ontworpen voor Windows-gebruikers, de software is een geweldig hulpmiddel voor het herstellen van corrupte OS installaties en aanverwante soorten storingen.

Op de cd zijn populaire utilities zoals Avira Antivir Personal, Spybot - Search and Destroy, en zelfs RootkitRevealer. U kunt de cd ook gebruiken om verdeling schijven, ophalen corrupte data, of verwijderde bestanden te herstellen.

   
       
  Recuva is een software voor computer reparatie gratis herstelt bestanden verwijderd van uw Windows-computer, Prullenbak, digitale camera-kaart, of MP3-speler.   Unlocker Unlock bestanden Windows zal je niet laten verwijderen.
       
  Glary Utilities  is een software voor computer reparatie gratis fix, versnellen, onderhoud en bescherming van je PC.   PC Wizard   systeem informatie programma voor de opsporing van hardware, maar ook wat meer analyse.
       
  Revo Uninstaller   helpt je om software te verwijderen en eenvoudig verwijderen van ongewenste programma's geïnstalleerd op uw computer! Zelfs als u problemen verwijderen en kan ze niet verwijderen uit "Windows Programma's toevoegen of verwijderen" control panel applet.   RegSeeke   is een software voor computer reparatie gratis beheren en schoonmaken van uw Windows-register
       
  HDD Low Level Format Tool   Het kan wissen en Low-Level Format van een SATA, IDE, SAS, SCSI-of SSD-harde schijf.   EASEUS CleanGenius Voor Windows  is een software voor computer reparatie gratis Windows-systeem optimalisatie te versnellen, schoon te maken en te repareren PC computer.
       
  Defraggler   schijf defragmentatie defragmenteren van uw hele harde schijf of individuele bestanden   HDClone creëren identieke 01:01 kopieën van harde schijven en andere media. Kopieën kleinere stations op grotere voor de migratie of back-up van complete installaties alsook voor datarecovery.
       
  TestDisk is een software voor computer reparatie gratis verloren partities te herstellen en / of opnieuw te maken niet-opstarten schijven bootable.   Hard Drive ScanDisk Pro is een software voor computer reparatie gratis vindt en verhelpt fouten op uw harde schijf, inclusief cluster, fysieke, en file location fouten
 

Software gratis downloaden