Software gratis downloaden
 
     
 

    Software foto-effecten vrij gratis downloaden

       
       
       
       
  Photo Frames & Effects Gratis is een software voor foto-effecten vrij, digitale foto tool die u toelaat om kaders, grenzen en filtereffecten om uw digitale foto's toe te voegen.   Funny Photo Maker   is een software voor foto-effecten helpt foto's bewerken met 150 + prachtige fotolijsten, gezicht fun & artistieke effecten, export's in image-bestand en GIF-animatie, en gemakkelijk maakt van uw foto's in artistieke en interessante meesterwerk! Rijke Photo Frames: billboards, gebeurtenissen, celebraties, spelletjes, enz. Gezicht Leuke effecten: populaire sterren, dieren, filmscènes, etc. Prachtige artistieke 3D-foto's te bewerken effecten; Volledige aangepaste instellingen; Funny uitdrukkingen.
       
  Foto! Editor is een software voor foto-effecten, kunt u rode ogen direct te verwijderen, verbeteren van de kleur van het beeld, maakt grappige karikaturen, voeg verbluffende lichteffecten, rechtzetten, resample en bijsnijden. De Denoise tool is een van 's werelds beste om effectief te verwijderen luminantie en kleur ruis van digitale beelden gemaakt onder slechte lichtomstandigheden. U kunt ook genieten van de Make-up tool die een complete set van retoucheren filters om het beste van uw portretfoto's te maken heeft.   PhotoScape Portable is een software voor foto-effecten leuk en makkelijk foto-editing software waarmee u te repareren en verbeteren van foto's. speciale effecten opgenomen.
       
  PhotoFiltre Portable is een software voor foto-effecten compleet beeld retoucheren programma. inkt of mozaïek effecten Het beschikt ook over   PhotoFiltre   is een software voor foto-effecten compleet beeld retoucheren programma, beeldredacteur en optimizer, pointillisme, puzzel effect, meer dan 100 filters.
       
  PhotoShine is een software voor foto-effecten waarmee je grappige, mooie en opvallende effecten om uw favoriete foto's toe te passen. geeft u een gemakkelijke manier om fotocollage te maken door het toevoegen van uw foto in verschillende mooie templates   Pixlr-o-matic is een mooie, Instagram-achtige applicatie om u te helpen uw foto's in iets speciaals. Maak van uw foto's in koele kijken vintage en retro snaps! Met deze leuke en eenvoudige darkroom u kunt filters, verlichting en grenzen gelden net zo eenvoudig als een twee drie.
       
  FotoSketcher   Zet uw digitale foto's in een schets, een schilderij of een tekening. Meer dan 20 verschillende stijlen zijn beschikbaar van potloodschetsen tot aquarel of olieverf, pen en inkt tekeningen en cartoons.   Photo naar Sketch   Een hulpmiddel om een foto om uitstekende schets, en verf water kleur zetten.
       
  Cartoonist    Deze compacte en eenvoudig te gebruiken grafische software maakt zelfs een beginnende computergebruiker om grappige karikaturen, of realistische afbeeldingen toepassen van creatieve effecten kromtrekken in een kwestie van minuten te creëren.   Easy Photo Effects   is een software voor foto-effecten waarschijnlijk de meest makkelijk te gebruiken foto-editor die u ooit zult vinden te gebruiken. Met slechts een klik op de knop kunt u uw foto's omzetten in zwart-wit kunstwerken, geef ze een vintage sepia look of breng een koele film effect.
       
  Face Control is een software voor foto-effecten plug-in is een precisie-instrument voor de gelaatsuitdrukking synthese, voor het maken van karikaturen van foto's, en voor geanimeerde portretten maken.   Gezicht Soepeler is een software voor foto-effecten speciale fotobewerkingssoftware. Soms is de gezichtshuid op de foto ziet er niet goed. Gezicht Soepeler verzacht de gezichtshuid op een gemakkelijke en snelle manier en maakt de foto mooier.  

 

 

Software gratis downloaden