Software gratis downloaden
 
     
 

    Software foto mengen gratis downloaden

       
       
       
       
  Afbeelding Inc is een software voor foto mengen free Maak beeldcomposities met lagen en maskers. Meng meerdere foto's samen, creëren interessante textuur overlays, of voeg rand en frame effecten aan uw afbeeldingen.   Morpheus Photo Mixer is een software voor foto-mixing gratis compositing software die mengt gezichten en lichaamsdelen tussen twee foto's. Plaats het hoofd van een persoon op iemand (of iets) anders het lichaam of combineer de leukste kenmerken van twee mensen op een hypothetische derde persoon te maken.
       
  Shape Collage is een software voor foto mengen gratis maken foto collages in minder dan een minuut met slechts een paar muisklikken. Foto's zijn automatisch en intelligent geplaatst met behulp van een zeer snelle patent aangevraagd methode. Gebruik foto's op uw computer of vanaf het web om collages te maken. Maak collages in elke denkbare vorm dan ook.   ScrapbookFlair is een software voor foto-mixen gratis deel uw plakboeken met familie en vrienden. Maak prachtige scrapbook-pagina's van uw digitale foto's in een paar minuten. Gratis toegang tot fantastische Achtergronden, Versieringen, en Design templates.
       
  EM Gratis Photo Collage   is een software voor foto-mixen gratis leuke en zeer makkelijk te gebruiken tool om indrukwekkende fotocollages en digitale plakboeken te maken met uw foto's. U kunt een favoriete foto als achtergrond selecteren, ordenen meerdere foto's op het papier, dan operaties op hen van toepassing, zoals roteren, vergroten of verkleinen, voegen kader, veranderende positie, en veranderende overlay orde, en ze samen te voegen in de afbeelding met masker sjablonen. Ook kunt u kiezen voor een collage sjablonen, drag-and-drop uw foto's naar onvergetelijke cadeaus en souvenirs te creëren.   webGobbler is een software voor foto-mixen die je toestaat om foto mozaïek foto's te maken van uw eigen computer. Een foto mozaïek beeld is opgebouwd uit kleine foto's die zijn gemonteerd op een zodanige wijze dat, van een afstand, ze samen om de verschijning van een nieuwe foto te maken.
       
  Fusion Hiermee samenvoegen verschillende beelden van dezelfde scène in een.   Foto-Mosaik helpt u om mozaïek-foto's, die zijn samengesteld uit vele kleine foto (tegels), uit uw eigen foto's te maken.

 

       
  Photo Frames & Effects Gratis is een software voor foto-effecten vrij, digitale foto tool die u toelaat om kaders, grenzen en filtereffecten om uw digitale foto's toe te voegen.   Funny Photo Maker   is een software voor foto-mix effecten helpt met 150 foto's bewerken + prachtige fotolijsten, gezicht fun & artistieke effecten, export's in image-bestand en GIF-animatie, en gemakkelijk maakt van uw foto's in artistieke en interessante meesterwerk! Rijke Photo Frames: billboards, gebeurtenissen, celebraties, spelletjes, enz. Gezicht Leuke effecten: populaire sterren, dieren, filmscènes, etc. Prachtige artistieke 3D-foto's te bewerken effecten; Volledige aangepaste instellingen; Funny uitdrukkingen.
       
  Foto! Editor is een software voor foto-mix-effecten, kunt u rode ogen direct te verwijderen, verbeteren van de kleur van het beeld, maakt grappige karikaturen, voeg verbluffende lichteffecten, rechtzetten, resample en bijsnijden. De Denoise tool is een van 's werelds beste om effectief te verwijderen luminantie en kleur ruis van digitale beelden gemaakt onder slechte lichtomstandigheden. U kunt ook genieten van de Make-up tool die een complete set van retoucheren filters om het beste van uw portretfoto's te maken heeft.   PhotoScape Portable is een software voor foto-effecten leuk en makkelijk foto-editing software waarmee u te repareren en verbeteren van foto's. speciale effecten opgenomen.
       
  PhotoFiltre Portable is een software voor foto-effecten compleet beeld retoucheren programma. inkt of mozaïek effecten Het beschikt ook over   PhotoFiltre   is een software voor foto-effecten compleet beeld retoucheren programma, beeldredacteur en optimizer, pointillisme, puzzel effect, meer dan 100 filters.
       
  PhotoShine is een software voor foto-effecten waarmee je grappige, mooie en opvallende effecten om uw favoriete foto's toe te passen. geeft u een gemakkelijke manier om fotocollage te maken door het toevoegen van uw foto in verschillende mooie templates   Pixlr-o-matic is een mooie, Instagram-achtige applicatie om u te helpen uw foto's in iets speciaals. Maak van uw foto's in koele kijken vintage en retro snaps! Met deze leuke en eenvoudige darkroom u kunt filters, verlichting en grenzen gelden net zo eenvoudig als een twee drie.
       
  FotoSketcher   Zet uw digitale foto's in een schets, een schilderij of een tekening. Meer dan 20 verschillende stijlen zijn beschikbaar van potloodschetsen tot aquarel of olieverf, pen en inkt tekeningen en cartoons.   Foto naar Sketch   zetten een foto om uitstekende schets, en verf aquarel.
       
  Cartoonist    Deze compacte en eenvoudig te gebruiken grafische software maakt zelfs een beginnende computergebruiker om grappige karikaturen, of realistische afbeeldingen toepassen van creatieve effecten kromtrekken in een kwestie van minuten te creëren.   Easy Photo Effects   is een software voor foto-effecten waarschijnlijk de meest makkelijk te gebruiken foto-editor die u ooit zult vinden te gebruiken. Met slechts een klik op de knop kunt u uw foto's omzetten in zwart-wit kunstwerken, geef ze een vintage sepia look of breng een koele film effect.
       
  Face Control is een software voor foto-effecten plug-in is een precisie-instrument voor de gelaatsuitdrukking synthese, voor het maken van karikaturen van foto's, en voor geanimeerde portretten maken.   Gezicht Soepeler is een software voor foto-effecten speciale fotobewerkingssoftware. Soms is de gezichtshuid op de foto ziet er niet goed. Gezicht Soepeler verzacht de gezichtshuid op een gemakkelijke en snelle manier en maakt de foto mooier.  
 

Software gratis downloaden