Software gratis downloaden
 
     
 

    Software fotoboeken gratis downloaden

       
       
       
       
  Picasa   is een software voor fotoboeken gratis beheren, bewerken en tonen van je foto's in een nog meer comfortabele manier, zowel offline als online - dankzij het ​​Picasa-webalbum synchronisatie tool.   Hofmann Digital Album   is een software voor fotoboeken gratis create digitale fotoalbums en bestel gedrukte exemplaren online
       
  JAlbum   is een software voor fotoboeken gratis generator met indexpagina's en diavoorstellingen.   Photo Album Creator    is een software voor fotoboeken gratis met FG Photo Album Creator kunt u gemakkelijk foto-albums. Het foto-album wordt opgeslagen als uitvoerbare bestand (. Exe) dus het zal geen kijkers te lopen nodig. Met eenvoudige muisklikken kunt u foto's toevoegen, commentaar op de foto's toe te voegen, voeg album welkom en eind tekst, voeg muziekbestand dat wordt afgespeeld wanneer u het album te starten.
       
  DigiBookShelf   is een software voor foto-album die u helpt om een digitaal fotoalbum met uw digitale foto's, afbeeldingen en video's te maken! - U kunt uw digitale fotoalbum gemakkelijk om je vrienden te sturen per e-mail! - Het is mogelijk om uw digitale fotoalbums delen met je vrienden over de hele wereld!   FxFoto   is een software voor foto-album, een tool voor het organiseren, archiveren, bewerken, verbeteren, en de lay-out collages en diavoorstellingen met uw foto's.
       
  AAA Web Album   is een software voor fotoboeken gratis, nu kun je fantastische web fotoalbums te maken van uw digitale foto's en upload deze op uw eigen website met SWGSoft's freeware web fotoalbum - krachtig en eenvoudig hulpmiddel om uw eigen stijlvolle webalbums maken!   Arclab Thumb Studio Thumb Studio is een gemakkelijk te fotogalerij, miniaturen, slideshow en web-foto-album generator voor iedereen te gebruiken. Zijn ook een beeld converter, waarmee je 3 verschillende beeldformaten in een keer te maken, ze converteren naar een ander formaat.
       
  PhotoMeister   is een software voor fotoboeken gratis beheren, publiceren en foto's bewerken met uw digitale camera, slideshows, email, fotoboeken. Importeer de foto's van de meeste digitale camera's rechtstreeks op uw pc Sort, regelen, filteren en bijsnijden uw foto's en zelfs rode ogen te verwijderen. Zet uw foto's in webpagina's, e-mails of screensavers. Maak Fotoalbums als PDF-bestanden af te drukken of te exporteren. Maak VCD's voor uw DVD-speler om uw foto's te tonen op uw tv.   Desktop Author DeskTop Author is een ebook elektronisch publishing software die u toelaat om snel, eenvoudig en professioneel te maken en / of te verkopen pagina draaien elektronische publicaties, zoals eBooks, eCatalogi, eBrochures, ePresentations, fotoalbums en nog veel meer. Maak DNL eBooks voor Windows, Mac en Android. presentaties, nieuwsbrieven, fotoalbums of marketing, e-books, digitale fotoalbums.
       
       
       
 

Software gratis downloaden