Software gratis downloaden
 
     
 

    Software fotocollage gratis downloaden

       
       
       
       
  Shape Collage is een software voor foto collage maken gratis foto collages in minder dan een minuut met slechts een paar muisklikken. Foto's zijn automatisch en intelligent geplaatst met behulp van een zeer snelle patent aangevraagd methode. Gebruik foto's op uw computer of vanaf het web om collages te maken. Maak collages in elke denkbare vorm dan ook.   ScrapbookFlair is een software voor foto-collage gratis deel uw plakboeken met familie en vrienden. Maak prachtige scrapbook-pagina's van uw digitale foto's in een paar minuten. Gratis toegang tot fantastische Achtergronden, Versieringen, en Design templates.
       
  EM Gratis Photo Collage   is een software voor foto-collage gratis leuke en zeer makkelijk te gebruiken tool om indrukwekkende fotocollages en digitale plakboeken te maken met uw foto's. U kunt een favoriete foto als achtergrond selecteren, ordenen meerdere foto's op het papier, dan operaties op hen van toepassing, zoals roteren, vergroten of verkleinen, voegen kader, veranderende positie, en veranderende overlay orde, en ze samen te voegen in de afbeelding met masker sjablonen. Ook kunt u kiezen voor een collage sjablonen, drag-and-drop uw foto's naar onvergetelijke cadeaus en souvenirs te creëren.   webGobbler is een software voor de fotocollage die u toelaat om foto mozaïek foto's te maken van uw eigen computer. Een foto mozaïek beeld is opgebouwd uit kleine foto's die zijn gemonteerd op een zodanige wijze dat, van een afstand, ze samen om de verschijning van een nieuwe foto te maken.
       
  Afbeelding Inc Maak beeldcomposities met lagen en maskers. Meng meerdere foto's samen, creëren interessante textuur overlays, of voeg rand en frame effecten aan uw afbeeldingen.  

Foto-Mosaik helpt u om mozaïek-foto's, die zijn samengesteld uit vele kleine foto (tegels), uit uw eigen foto's te maken.

 
       
  Fusion Hiermee samenvoegen verschillende beelden van dezelfde scène in een.   Morpheus Photo Mixer is compositing software die mengt gezichten en lichaamsdelen tussen twee foto's.
       
 

Software gratis downloaden