Software gratis downloaden
 
     
 

    Software het afspelen van dvd gratis downloaden

       
       
       
       
  VLC media player is een software voor het afspelen van DVD gratis de beste multi-format mediaplayer video player voor Windows die een brede waaier van verschillende bestandsformaten, zoals AVI, ASF, WMV, AVS, FLV, MKV, en veel meer ondersteunt.   KMPlayer is een software voor het afspelen van DVD gratis uitstekende gratis multi-format mediaplayer - KMP + zullen functies voor de gebruikers in staat zijn om gemakkelijk te organiseren en bekijk hun video, muziek, DVD etc. opgeslagen in hun eigen PC.
       
  BS.Player Gratis   is een software voor het afspelen van DVD gratis, de beste multimediaspeler (DivX, HD en AVC-video, film, audio, dvd, YouTube) in de wereld.   GOM Player is een software voor het afspelen van DVD gratis mediaspeler met ingebouwde codecs XviD, DivX, FLV1, OGG, MP4, H263.
       
  UMPlayer is een software voor het afspelen van DVD gratis mediaspeler die al uw wensen vervult. Met tientallen geavanceerde functies en ingebouwde codecs het kan omgaan met elke media formaat, en kan audio-cd's, dvd's, (S) VCD, TV / Radio kaarten te spelen   MPC-HC is een extreem lichtgewicht mediaspeler voor Windows. De speler ondersteunt alle gangbare video-en audio-formaten beschikbaar voor weergave.
       
  FreeSmith Video Player is een software voor het afspelen van DVD gratis video's afspelen, muziek, online video's en zelfs beveiligde DVD-films. Ondersteunt een breed scala van videoformaten: 3G2, 3GP, 0223, AMV, ASF, AVI, AVS, DAT, DIVX, DV, DVR, DVR-MS, F4V, FLV, IVR, M1V, M2TS, M2V, M4V, MKV, MOV, MP4, MPE, MPEG, MPG, MPV, MTS, OGM, QT, RM, RMVB, SMV, SWF, TOD, TP, TS, VOB, VRO, WMV, WTV etc. Muziek, Video, DVD en Blu-ray .    
       
 

Software gratis downloaden