Software gratis downloaden
 
     
 

    Software het opnemen desktop gratis downloaden

       
       
       
       
  CamStudio is een software voor het opnemen desktop gratis, registreert alle scherm-en audio activiteiten op uw computer en maak de industrie-standaard AVI video bestanden en het gebruik van de ingebouwde SWF Producer kan zetten die AVI's in lean, betekenen, bandbreedte-vriendelijke Streaming Flash video ( SWF's).   Debut Video Capture is een software voor het opnemen desktop gratis, opnemen van video van een webcam, opname-apparaat of een video van het scherm, opnemen in wezen iets van het vastleggen van video van een webcam, je scherm of video-invoerapparaten zoals een VHS-recorder binnen enkele minuten van downloaden.
       
  Free Screen To Video is een software voor het opnemen desktop, neem uw ​​computerscherm activiteit in video. U kunt het hele scherm opnemen of alleen bepaalde delen van het scherm. De video-formaten in FLV-en SWF geen extra CODECS installatie.   Photobie is een software voor het opnemen desktop, foto-editor met geavanceerde screen capture en fotolijst bewerkingsfuncties.
       
      Taksi is een software voor het opnemen desktop, video-opname / screen capture tool voor het opnemen van 3D-grafische applicaties (zoals games). Het kan bijna alle Windows-toepassing die gebruikmaakt van DirectX, OpenGL, of GDI vangen en maak een AVI-bestand met behulp van een geïnstalleerde VFW codec of stilstaande frames in PNG.
       
  Greenshot is een software voor het opnemen desktop gratis, snel screenshots van een geselecteerd gebied, venster of fullscreen te creëren, je kunt zelfs complete (scrollen) webpagina's in Internet Explorer te vangen.   Screenshot Captor is een software voor het opnemen desktop gratis, hulpmiddel voor het grijpen, manipuleren, annoteren en delen van screenshots.
       
       
 

Software gratis downloaden