Software gratis downloaden
 
     
 

    Software het opnemen van geluid vrij gratis

       
       
       
       
  LMMS is een software voor geluid opnemen gratis, het programma voor het componeren en het maken van muziek op uw PC.   Audacity  is een software voor geluidsopname gratis, voor het opnemen en bewerken van muziek, digitale audio formaten zoals WAV, AIFF en MP3. Music opname-software gratis te downloaden programma. Programma voor het maken van muziek gratis te downloaden software.
       
  WavePad   is een software voor geluidsopname gratis, m aken en bewerken spraak, muziek en andere audio-opnamen. Bij het bewerken van audio  bestanden die je kunt knippen, kopiëren en plakken delen van opnames vervolgens  effecten toevoegen  zoals echo, versterking en ruisonderdrukking. WavePad werkt als een wav-of mp3-editor  , maar het ondersteunt ook een aantal andere bestandsformaten, zoals vox, gsm, wma, real audio, au, aif, flac, ogg en meer. Music opname-software gratis te downloaden programma. Speel instrumenten software gratis te downloaden programma.   Power Sound Editor   is een software voor geluidsopname gratis, e verything moet u uw geluiden bewerken en mixen. U kunt Power Sound Editor Vrij om je eigen muziek, stem of andere audio-bestanden opnemen, bewerken, mixen met andere audio-of muzikale onderdelen, effecten zoals Reverb, Chorus en Echo voegen, en brand het op een cd, post op het World Wide Web of e-mailen. Music opname-software gratis te downloaden programma.
       
  MAGIX Music Maker   is een software voor geluidsopname gratis,  e Xcellent maar een complex gereedschap het maken van muziek.   Wavosaur is een software voor geluidsopname gratis en muziek editing, wav-editor, verwerking en het opnemen van geluiden, wav-en mp3-bestanden. 
       
  Anvil Studio
Opnemen en bewerken multitrack MIDI en digitale audio.
  Makkelijk Music Composer Gratis
Automatisch componist.
       
  Hammerhead Rhythm Station             gratis en eenvoudig software die vergelijkbaar is met de Roland TR-909.   Guitar Guru Leer om te spelen gitaar spelen hun favoriete nummers. Leren op akoestische, elektrische of basgitaar. Leer de baspartijen met Bass Guru Sessies. Meer dan 2000 nummers nu beschikbaar.
       
  REAPER                                            maken en bewerken van je eigen liedjes en muziek. Bewerken meerdere MIDI-items of tracks samen in een editor   AIMP                                             geavanceerde multimedia speler die een audio-converter, capture, en tag-editor bevat.
       
  Zulu DJ                                         software DJ, een complete oplossing voor het mengen van muziek voor amateur-en professionele dj's.   Ots Turntables gratis                        programma voor het mengen in real time voor muziekliefhebbers.
       
  TrakAx   is een software voor geluidsopname gratis , het programma voor het maken van professionele muziek-en video mixen op een makkelijke manier. Maak muziek mixen - gesneden monsters, voeg uw eigen zang, mix als een DJ - Beat-matching en automatische cross-faden stellen u in staat om te mengen als een Pro.    Free Audio Editor iis een software voor geluidsopname gratis , c omplete bewerkingsprogramma voor het maken van muziek, opname, vinyl platen en cassettes op cd.
       
  Virtual DJ                                                Music mixer met een beat klok. een programma met alle tools die je nodig hebt: - MP3-database - Volledig geautomatiseerde mix - Lights controle - Controle apparatuur - Music Video & Karaoke   DarkWave Studio  is een software voor geluidsopname gratis, v irtual geluidsstudio om je eigen muziek te creëren. ES Arpeggiator - voor het eenvoudig Spelen Complicated arpeggio's met een MIDI Keyboard. ES ControlChange Mapper - Map Control Change Evenementen Vanaf One-index naar een andere. ES MIDI Input - Speel Instrumenten Van A Music Keyboard. ES MIDI Output - Sequence Externe MIDI synthesizer. ES Mixer - 8 Track Stereo Mixer Met 2 Auxilary Tracks. ES DGenR8 - Synthesize Drum Beats Met Roland TR-909 Flavour. ES BassHead - Top Notch Virtual Analog Subtractieve Synthesizer. ES SpatialVerb - Realistische Reverb effecten Met de meest vloeiende geluid. ES Stomp - Synthesize Dat Classic Techno Thumping Kick Drum. ES AntiAlias ​​- 32x digitale oversampling filter. ES QuadDelay - Voor Trippy echo-effecten.
       
  Pacemaker Editor  is een software voor het maken van muziek gratis c reate muziek mixen en deel ze op het net   Mixxx                                                      is gratis, open source DJ-software, dat geeft je alles wat je nodig hebt om live mixen uit te voeren.
       
  ACID Xpress is een gratis, 10-track-versie van ACID software voor muziek opnemen, bewerken en mixen. Het is eenvoudig te gebruiken, zelfs als je nooit loop-gebaseerde muziek creatie eerder heb geprobeerd. Kies gewoon wat loops, verf ze in een track en speel ze terug. Elke loops u kiest samenwerken omdat ACID Xpress past het tempo en de toonhoogte automatisch. Als je klaar bent, publiceer uw song ACIDplanet.com.    
       
  Free Sound Recorder   Record spraak, sparen beken en opnemen MP3 en WAV,   Audio Recorder for Free Zet al uw analoge opnamen naar Mp3
       
      Mp3mymp3 Record elke klinken uw computer maakt, met inbegrip van internet streams.
       
       
 

Software gratis downloaden