Software gratis downloaden
 
     
 

    Software het opnemen van video gratis downloaden

       
       
       
       
  VideoPad Video Editor  is een software voor het opnemen van video gratis, editor voor beginners. Slepen en neerzetten video clips voor eenvoudige videobewerking Pas effecten en overgangen, video-snelheid en meer. Video bewerken met elke camcorder Capture video van een DV-camcorder, VHS, webcam, of importeren de meeste een video-bestandsformaat waaronder avi, wmv, 3gp, wmv en divx. Vol met overgangen en visuele effecten Meer dan 50 visuele en overgangseffecten om een professionele touch aan uw films. Maak video's voor DVD, HD, YouTube en meer Brand uw filmproject op DVD voor weergave op TV, of als een standalone videobestand om te genieten van web en mobiele apparaten.   Windows Live Movie Maker                        Maak media-presentaties op de gemakkelijke manier. Met Windows Live Movie Maker, kunt u snel uw foto's en video's in grote films. Voeg speciale effecten, overgangen, geluiden en beschrijvingen om u te helpen de boodschap.
       
  Pinnacle VideoSpin  is een software voor het opnemen van video gratis, mengen video, foto's en muziek, gemakkelijk te gebruiken.   VirtualDub  is een software voor het opnemen van video een uitstekend programma voor het bewerken van video. Ondersteunt MPEG-2, AC3, Ogg Vorbis en MP3 VBR naar de originele VirtualDub.
       
  Avidemux   is een software voor het opnemen van video voor eenvoudige snijwonden, filtering en coderen.   Video Edit Master is een software voor het opnemen van video van elk formaat AVI (DivX, xvid.itd en MPEG video's zonder kwaliteit te verliezen.
       
  SuperDVD Video Editor   is een software voor het opnemen van video, c omplete redacteur van basis-gesneden tot de uiteindelijke bewerken. Capture Film vorm WebCam, DV Camera, TV-kaart in Divx of Avi file formaat op vliegen. Bewerken AVI of DivX-of ander formaat bestand met de frames controle-exemplaar Elk deel van de film en sla het op. Verdeel / samenvoegen Audio of Vedio streamen naar nieuwe file Verander de afspeelsnelheid en voeg video-effect. Volledig beheer van de Audio en de Vedio stromen. Makkelijk te gebruiken DVD menu's te maken. Direct Burn elk formaat films naar VCD DVD.   Videolan Movie Creator  is een software voor het opnemen van video gratis. De video-editor van de makers van VLC Media Player. VideoLAN Movie Creator is een non-lineaire editing software voor video-creatie op basis van libVLC en draait op Windows, Linux en Mac OS X!
       
  Sony Vegas Video Pro                       Professionele video-en audio-editor. Bewerken SD of HD-video met drag-and-drop functionaliteit, muis en toetsenbord trimmen, en rimpel bewerken. Kenmerken omvatten ProType titling technologie, multicamera editing tools, 32-bit floating-point video processing, window-layouts, kleurgecodeerde snapping, HDV / AVCHD / RED / SDI / XDCAM ondersteuning, A / V-synchronisatie detectie en reparatie, en automatische kader kwantisatie.   Adobe Premiere Elements                       Maak uw home video's kijken als professionele films.
       
 

Software gratis downloaden