Software gratis downloaden
 
     
 

     Software ocr gratis downloaden

       
       
       
       
  Gratis OCR  is een Windows-software voor ocr gratis, het bevat een Windows installer en is zeer eenvoudig te gebruiken en ondersteunt multi-page TIFF's, fax-documenten evenals de meeste soorten afbeeldingen, waaronder gecomprimeerde Tiff's die de Tesseract motor op zijn eigen niet kan lezen.                                         ScanWiz is een software voor ocr zeer eenvoudig te gebruiken en ondersteunt scannen naar pdf en kan documenten opslaan als gecomprimeerde TIFF evenals vele andere populaire beeldbestanden.
       
  Free Image OCR is een software voor ocr laat de mogelijkheid om de tekst in een gescand document of afbeelding te herkennen en kan deze volledig instelbaar, doorzoekbaar en bewerkbaar te maken. Wanneer de documenten waarmee je werken meestal in gescande PDF-of afbeelding-formaat, dan kunt u altijd toevlucht nemen tot Free Image OCR uit te voeren deze processen. Free Image OCR heeft een zeer snelle optische herkenning engine, en biedt de mogelijkheid om een PDF te converteren naar een tekstdocument zonder problemen.   PDF-XChange Viewer OCR uw afbeelding gebaseerd / gescande PDF's te maken volledig tekst doorzoekbaar PDF-bestanden.
       
  Geavanceerde OCR Gratis   is een software voor ocr, exporteert een gescande PDF of beeldbestand naar TXT of Microsoft Word. PDF OCR is een eenvoudig hulpmiddel dat een PDF-bestand neemt, genereert vervolgens een nieuw exemplaar dat de tekstlaag toegevoegd heeft, dus het is doorzoekbaar door uw PDF reader en kan worden ge├»ndexeerd door uw zoekprogramma, maar is nog steeds identiek als ze worden afgedrukt.   EasyScan   is een software voor OCR eenvoudige image scanning tool. EasyScan is een overname interface voor flatbed scanner met Twain standaard interface-mogelijkheden van scanners chauffeurs.
       
  WinScan2PDF is een software voor OCR WinScan2PDF is een zeer klein (~ 40k) en draagbare programma waarmee u documenten scannen en opslaan op uw computer als een PDF met behulp van een ge├»nstalleerde scanner.   jOCR   Maak foto's met tekst gebieden en overbrengen naar TXT. JOCR stelt u in staat om het beeld vast te leggen op het scherm en zet het vastgelegde beeld naar tekst. Het is nuttig om de beveiligde bestanden waarvan de tekst kan niet worden gekopieerd herleven.
       
       
       
 

Software gratis downloaden