Software gratis downloaden
 
     
 

     Software programma's voor kinderen gratis downloaden

       
       
       
       
  Tux Paint Tux Paint is een gratis, bekroonde tekenprogramma voor kinderen van 3 tot 12 (bijvoorbeeld, kleuter-en K-6). Tux Paint wordt gebruikt in scholen over de hele wereld als een computer literacy tekening activiteit. Het combineert een eenvoudig te gebruiken interface, leuke geluidseffecten, en een bemoedigend cartoon mascotte die kinderen begeleidt als ze het programma gebruiken.   LEGO Digital Designer Met LEGO Digital Designer MINSTORMS modus heeft u toegang tot honderden virtuele LEGOmindstorms en Technic elementen. U kunt uw volgende robot-model te ontwerpen vanuit het niets, of documenteren van uw creatie en delen op de NXT Inloggen!
       
  Ray's Letters en cijfers vrij , vrij, leuk om educatieve software te gebruiken voor kinderen van 3-6 jaar. Een geweldige manier om het alfabet, cijfers, tellen, eenvoudige spelling, keyboard vaardigheden en nog veel meer te leren. Eenvoudige, leuke, educatieve spelletjes die je kind zal willen opnieuw en opnieuw te spelen. Met een keuze uit de VS of UK spelling ..   Memory Spelletjes 5 Free Memory spel voor kinderen: De tegels verbergen 16 identieke foto's, helemaal in de war. Jouw taak is om alle identieke foto's.
       
  Europese Geografie Tutor leren van de landen van Europa en Afrika, en de staten van de VS, is eenvoudig dankzij dit trio van bewezen educatieve programma's.   Childsplay Childsplay is een leuke en veilige manier te laten jonge kinderen gebruiken de computer en tegelijkertijd leren ze een beetje wiskunde, letters van het alfabet, spelling, oog-hand coördinatie, etc.
       
  Tux Typing   Maak leren typen voor kids fun!   Eenvoudige Paint Een eenvoudig tekenprogramma voor kinderen. zijn kleine schilderij programma is bedoeld om te leren kleine kinderen om de muis te hanteren en hebben plezier met kleuren en vormen.
       
  Cars 2 Color Verf de personages uit Cars 2. U kunt de kleur van de cartoon autos kiezen van een verf die u wilt.   Drawing for Children is een gratis tekenprogramma voor kinderen met vele leuke opties.
       
  Verbonden Kids Coloring Book gratis print en kleur kleurplaten. Foto's voor de jonge preschool kunstenaar als oudere kunstenaar. Klik gewoon op een foto om te LARGE maken en kleur het met uw favoriete software of met de hand.   Kea Coloring Book De Kea Coloring Book is een leuk en leerzaam kleurboek voor kinderen van alle leeftijden!
       
 

Software gratis downloaden