Software gratis downloaden
 
     
 

    Software streaming video gratis downloaden

       
       
       
       
  BroadCam Video Streaming Software is een software voor streaming video gratis, Stream & Broadcast video's via het internet. Live of opgenomen video op uw website te comprimeren en stream video voor het internet video streams af te spelen in alle populaire browsers Uitzending van webcams of video-ingang.   PeerStreamer is een software voor streaming video gratis, is een open source P2P Media Streaming raamwerk geschreven in C, ontwikkeld als onderdeel van het NAPA-WINE Europees onderzoeksproject. Het omvat een streaming engine voor de efficiënte distributie van media streams, een bron applicatie voor het creëren van kanalen en een speler applicaties om de streams te visualiseren.
       
  FreeCast is een software voor streaming video gratis, Java-applicatie die peer-to-peer streaming mogelijk maakt. Dit maakt het mogelijk een stroom uitzending een groot aantal luisteraars een eenvoudige DSL-verbinding.   Stroom ~ 2 ~ Stroom is een software voor streaming video gratis, volgende Generatie Streaming. Stroom-2-Stream implementeert multicast +, een nieuwe generatie streaming protocol. Multicast + is efficiënter en heeft minder bandbreedte nodig dan directe streaming (bv. shoutcast / icecast).
       
  P2P-Radio is een software voor streaming video gratis, Peer to Peer Streaming. P2P-Radio is een programma dat kan verspreiden van audio en video streams (mp3/ogg Vorbis / NSV) via het internet in een peer-to-peer manier. Het is mogelijk om uw eigen internet radiostation creëren met P2P-Radio!

P2P-Radio is geprogrammeerd in Java en draait op Windows, Mac OS X, Linux en vele andere systemen.

 

  Trevbus is een software voor streaming video gratis, bent u een omroep of producent in de maak? Heeft u een bericht dat u wilt gehoord hebt? Is de mainstream media krijgt u neer?
       
  VideoTyrant  is een software voor streaming video gratis die video kan streamen via de Bit-Torrent-netwerk. Dit programma is niet specifiek gecodeerde torrents of iets nodig. Het heeft de GUI van Azureus al met de macht te streamen.   Goalbit is een gratis open source video streaming platform geschikt voor de distributie van hoge bandbreedte live video-inhoud voor iedereen zijn kwaliteit behoud. Wat u kunt doen met Goalbit Media Player. Afspelen en opnemen Goalbit videostreams op het web. Wonen Broadcast Yourself.
       
       
 

Software gratis downloaden