Software gratis downloaden
 
     
 

  Software testtools gratis te downloaden

       
       
       
       
  SmartBear Gratis tools voor het testen en ontwikkelen De beste dingen in het leven zijn gratis. Goed nieuws - alles op deze pagina is gratis. Downloaden of te registreren en beginnen ze te gebruiken, zo simpel is het. Het doel van elke SmartBear gratis tool is om je leven beter te maken. Hieronder vindt u een scala aan tools voor software-ontwikkeling, testen en monitoring vindt.Meer gratis tools komen, dus kom terug op een regelmatige basis om te ontdekken wat er nieuw is. Dus zet weg uw geld, het is hier niet goed.   Vrije software testtools

 

Open Source Test Management Tools

       
  SoapUI is een cross-platform het functioneel testen oplossing gratis te downloaden gratis en open source. Met een eenvoudig te gebruiken grafische interface, SoapUI kunt u gemakkelijk en snel te maken en uit te voeren geautomatiseerde functionele, regressie, compliance, en load testen.   LoadUIWeb is een gratis desktop-tool voor de prestaties, stress, schaalbaarheid en load testing van web applicaties gratis te downloaden. Ontworpen vanaf de grond-up om u te helpen concentreren op de taken bij de hand, is het niet nodig kennis van programmeren.
       
  Test Studio Gemakkelijk te nemen, te gebruiken en te onderhouden, Test Studio is gewoon de meest gebruiksvriendelijke testing tool op de markt gratis te downloaden. Maak proeven met de krachtige recorder, voeg conditionele logica, roepen JavaScript en desktop-opdrachten, handvat dialogen, extract waarden in variabelen, presteren afbeelding controles en nog veel meer. Dit alles zonder een enkele regel code.

Data Generator Ooit nodig op maat geformatteerd voorbeeld / test data, als, slecht? Nou, dat is het idee van dit script. Het is een gratis, open source tool geschreven in JavaScript, PHP en MySQL waarmee u snel grote hoeveelheden aangepaste gegevens te genereren in een verscheidenheid van formaten voor gebruik in het testen van software, bevolken databases en ... enzovoort, enzovoort.

  Miereneter! Miereneter is een toetsingskader ontworpen rond Ant, van de Apache Jakarta Project.Het biedt een gemakkelijke manier om tests te schrijven voor het controleren van de functionaliteit van een webtoepassing of een XML-webservice gratis te downloaden. De aard van de tests die u kunt schrijven met behulp van de miereneter zijn: Stuur een HTTP / HTTPS-verzoek naar een webserver.Wanneer de reactie terugkomt, testen of het voldoet aan bepaalde criteria voldoen. U kunt controleren of HTTP-headers en response codes, en valideren van de reactie lichaam met reguliere expressies, XPath, Relax NG of contentEquals testen, plus een aantal binaire formaten. Nieuwe tests kunnen eenvoudig worden toegevoegd. Luister voor inkomende HTTP-aanvragen op een bepaalde URL op de lokale machine. Als er een verzoek komt op die URL, kunt u de parameters en / of inhoud te controleren, en dus een antwoord sturen. T
       
  Apodora Description: Apodora is a framework/tool for automating functional testing of web applications free download . It provides the user with programmatic control of the web browser allowing them to interact directly with the browser's user interface. It uses a database backend in order to remember how to find your html elements. This also makes your scripts easier to maintain. Requirement: Windows, IE6   Testopia is een test case management extensie voor Bugzilla. Het is ontworpen om een generiek instrument voor het bijhouden van test cases, waardoor voor het testen van organisaties bug rapportage te integreren met hun testcase draaien resultaten. Hoewel hij is ontworpen met het testen van software in het achterhoofd, kan het worden gebruikt om test track op vrijwel alles in het engineeringproces.
       

 

 

Software gratis downloaden