Software gratis downloaden
 
     
 

     Software voor de harde schijf reparatie gratis downloaden

       
       
       
       
  EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition is een gratis en beste harde schijf data recovery software om alle schade problemen data waaronder data verloren gaan van software crash, geformatteerde of beschadigde harde schijf, virusaanval, verloren partities en andere onbekende redenen repareren onder Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 2008/7. Het herstelt gegevens van geformatteerde partities met originele bestandsnamen en opslag paden. Bovendien is het gratis data recovery software werkt goed met dynamische schijf, RAID en ext2/ext3 bestandssysteem. En het kan 1 GB gegevens te herstellen gratis.   TestDisk is een software voor harde schijf reparatie vrij verloren partities te herstellen en / of opnieuw te maken niet-opstarten schijven bootable.
       
  Hard Drive ScanDisk Pro is een software voor harde schijf reparatie vrij vindt en verhelpt fouten op uw harde schijf, inclusief cluster, fysieke, en file location fouten    
       
  CCleaner is een software voor harde schijf reparatie gratis voor het reinigen van uw Windows-pc. Het beschermt uw privacy online en maakt uw computer sneller en veiliger. Registry Cleaner verwijdert ongebruikte en oude registry entries.   Advanced SystemCare is een software voor harde schijf reparatie vrij beschermen, repareren, schoon, en optimaliseren van uw pc. Het Tunes van Windows door het vrijgeven van de ingebouwde kracht van uw systeem. Drastisch verbetert zowel het systeem en Internet prestaties tot 400. Met een klik, het scant en reparaties tien pc-problemen en beschermt uw computer tegen verborgen bedreigingen van de veiligheid.
       
  Recuva is een software voor computer reparatie gratis herstelt bestanden verwijderd van uw Windows-computer, Prullenbak, digitale camera-kaart, of MP3-speler.   Unlocker Unlock bestanden Windows zal je niet laten verwijderen.
       
  Glary Utilities  is een software voor harde schijf reparatie gratis fix, versnellen, onderhoud en bescherming van je PC.   PC Wizard   is een software voor harde schijf reparatie vrij systeem informatie programma voor de opsporing van hardware, maar ook wat meer analyse.
       
  Revo Uninstaller   helpt je om software te verwijderen en eenvoudig verwijderen van ongewenste programma's geïnstalleerd op uw computer! Zelfs als u problemen verwijderen en kan ze niet verwijderen uit "Windows Programma's toevoegen of verwijderen" control panel applet.   RegSeeke   is een software voor computer reparatie gratis beheren en schoonmaken van uw Windows-register.
       
  HDD Low Level Format Tool   Het kan wissen en Low-Level Format van een SATA, IDE, SAS, SCSI-of SSD-harde schijf.    
       
  Defraggler   schijf defragmentatie defragmenteren van uw hele harde schijf of individuele bestanden   HDClone creëren identieke 01:01 kopieën van harde schijven en andere media. Kopieën kleinere stations op grotere voor de migratie of back-up van complete installaties alsook voor datarecovery.

 

 

Software gratis downloaden