Software gratis downloaden
 
     
 

    Tekensoftware kinderen gratis downloaden

       
       
       
       
  Tux Paint een van de beste gratis tekenprogramma voor kinderen, is een gratis, bekroonde tekenprogramma voor kinderen van 3 tot 12 (bijvoorbeeld, kleuter-en K-6). Tux Paint wordt gebruikt in scholen over de hele wereld als een computer literacy tekening activiteit. Het combineert een eenvoudig te gebruiken interface, leuke geluidseffecten, en een bemoedigend cartoon mascotte die kinderen begeleidt als ze het programma gebruiken.   Tux Typing is een tekensoftware voor kinderen, maken leren typen voor kids fun! Dit educatieve spel wordt geleverd met twee verschillende games voor het beoefenen van uw het typen, en het hebben van een geweldige tijd doen.
       
  Tux Paint Stamps Heb zelfs nog meer plezier met Tux Paint postzegels   Eenvoudige Paint is een eenvoudig tekenprogramma voor kinderen, is dit kleine schilderij programma bedoeld om te leren kleine kinderen om de muis te hanteren en hebben plezier met kleuren en vormen.
       
  Cars 2 Color   U kunt de kleur van de cartoon autos kiezen van een verf die u wilt.   Drawing for Children is een gratis tekenprogramma voor kinderen met veel leuke opties. U kunt tekenen met veel verschillende pennen, kunt u stempels op uw tekeningen, maak allerlei teksteffecten, en nog veel meer.
       
  Verbonden Kids Coloring Book  is een tekening software voor kinderen gratis print en kleur kleurplaten. Foto's voor de jonge preschool kunstenaar als oudere kunstenaar. Coloring Book is een verzameling van twintig elektronische kleurplaten. Dit boek bevat dieren, bloemen, auto's, vliegtuigen, bezienswaardigheden en mooie landschappen.   Kea Coloring Book  is een tekensoftware voor kinderen, zijn er meer dan 300 kleurplaten te downloaden, en je kunt zelfs je eigen te maken.
       

 

 

Software gratis downloaden