Software gratis downloaden
 
     
 

  eBook software gratis te downloaden

       
       
       
       
  Scriba eBook Maker is een project voor de bouw van ebooks (in ePub, PDF en zip-formaat) met behulp van de inhoud reeds beschikbaar in andere formaten (bijvoorbeeld, HTML, PDF, XML, etc.) zowel op het web en bestandssystemen. Scriba is een hulpprogramma geschreven in java6 en heeft een command line interface.   kaliber is een gratis en open source e-book bibliotheek management applicatie ontwikkeld door gebruikers van e-books voor gebruikers van e-books.Het heeft een overvloed aan functies onderverdeeld in de volgende categorieën: Beheer van de Bibliotheek E-book conversie synchroniseren van e-book readers downloaden van nieuws van het web en om te zetten in e-boekvorm Uitgebreide e-book viewer Content server voor online toegang tot je boekencollectie e-book editor voor de grote e-book formaten
       
  Mobipocket Creator  Home Edition -FREE- kunt u uw e-boeken, fotoalbums, persoonlijke databases en nog veel meer met een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface en uitbreidbare sjablonen.   Download de gratis Kobo app te lezen waar en wanneer u maar wilt, en kies uit onze catalogus van meer dan 4 miljoen van de beste titels van de wereld.
       
  Adobe Digital Editions   Adobe Digital Editions software biedt een boeiende manier om te bekijken en te beheren eBooks en andere digitale publicaties. Gebruik het om digitale inhoud, die zowel online als offline kan worden gelezen te downloaden en aan te schaffen.   Hamster eBook Converte r is een 100% gratis te downloaden en gemakkelijke manier om eBooks verplaatsen tussen apparaten - kunt u eBook-bestanden in proprietary formaten voor Sony, iRiver, Amazon, Kobo en andere eBook readers om te zetten in een versie die is te lezen op elke andere lezer, of op alle van hen als een eenvoudige PDF of bestandsformaat ze begrijpen allemaal gratis te downloaden.
       
  Kindle for PC 1.10.1 Lees meer dan 1.000.000 * Kindle boeken op uw pc met gratis Kindle lezing app. Geen Kindle-toestel nodig. Whispersync technologie synchroniseert uw laatste pagina lezen, bookmarks, notities en highlights over verschillende apparaten.   Nook voor PC   Geniet van miljoenen boeken plus volledige toegang tot uw hele NOOK Library zonder ooit uw bureaublad verlaten. Synchroniseer automatisch uw laatste pagina en bladwijzers op een ander apparaat met een NOOK eReading applicatie.Voeg notities, markeringen en bladwijzers als je verder leest.
       
  Sigil is een gratis, open-source ebook editor voor bestanden in EPUB-formaat importeren en bewerken van ebooks in TXT, HTML-en EPUB-formaat, en ze converteren naar .epub voor de export ..   FBReader is een gratis (en ad-free) multi-platform ebook reader.Supports populaire ebook formaten: ePub, fb2, mobi, rtf, html, platte tekst, en een heleboel andere formats.Provides toegang tot de populaire netwerk van bibliotheken die een bevatten grote verzameling van ebooks. Download boeken gratis of voor een vergoeding. Voeg uw eigen catalogus.
       

 

 

Software gratis downloaden